Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wij kunnen voor u uw totale tuinaanleg realiseren. Heeft u al ideeën over uw tuin? Of wilt u juist samen met een hovenier uw wensen bespreken? Wij helpen u verder! Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw droomtuin realiseert.

Geef uw tuinaanleg uit handen

Van idee en ontwerp tot aan de complete aanleg van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u de tuinaanleg volledig uit handen kan geven of dat wij u juist een handje helpen bij het realiseren van een heerlijke tuin. Als hoveniersbedrijf in Scherpenzeel hebben wij met ruim 8 jaar ervaring al veel mensen, met kleine en grote tuinen, blij gemaakt met hun droomtuin.

Als eerste kijken wij samen met u naar uw wensen en ideeën over een mooie tuin. Na de eerste vrijblijvende afspraak gaan wij het tuinontwerp uittekenen. Bestrating, borders, gazon, erfafscheiding en zelfs de verlichting nemen wij mee in het ontwerp. Voelt u zich helemaal thuis in het ontwerp? Dan gaan we alle wensen uitvoeren en leggen wij uw tuin aan van begin tot eind!

"Tuin"
Van tuinontwerp tot tuinaanleg

 

Welke mogelijkheden zijn er bij de tuinaanleg?

Voor de aanleg van uw tuin kunt u kiezen uit oneindig veel mogelijkheden. Samen met u kiezen wij uit wat bij u past. Geen creatieve uitdaging gaan wij uit de weg, maar om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder enkele mogelijkheden voor in een tuin:

Wilt u een helpende hand bij uw tuinaanleg? Laat het ons weten, want wij nemen graag vrijblijvend een kijkje in uw tuin.