Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestrating

Tuinaanleg

Op het gebied van bestrating in uw tuin is er veel te kiezen: van natuursteen tot aan strakke betonstenen. Welke keuze u moet maken, hangt van verschillende factoren af. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de ondergrond en tuinligging. Mooie tuinbestrating in combinatie met de gewenste bloemen en planten, geeft uw tuin de uitstraling die u zoekt.

De keuze voor bestrating

Samen met u kijken wij naar de wensen en mogelijkheden voor de tuin. Voor het kiezen van de beste bestrating, nemen wij graag samen een bezoek aan de stenenleverancier. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u direct met ons alle vragen en ideeën kan bespreken. Zo kunt u ook in de toekomst blijven genieten van de beste keuze in tuinbestrating.

Sierbestrating

Het bestraten van uw tuin geeft ook sfeer. Door de combinatie van stenen en halfverharding krijgt elke tuin een unieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan combinaties van beton, tegels, klinkers, grind en natuursteen. Ook een verhoogd terras of een muurelement van bestrating geeft uw droomtuin net dat beetje extra en verrassends.

"Bestrating"
Bestrating

 

Halfverharding

Het combineren van bestrating met halfverharding is een veel gemaakte keuze. Het geeft een tuin een speels, maar ook modern karakter. Halfverharding is een breed begrip, want niet alleen grind en split vallen hieronder. Voor een natuurlijke uitstraling van de tuin zijn ook schelpen of houtsnippers mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bestrating en halfverharding? Wij denken graag vrijblijvend met u mee.