Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin in goede conditie te kunnen houden. De juiste verzorging van het groen zorgt voor een mooier resultaat en maakt dat u langer van uw tuin kunt genieten. Met ruim 8 jaar ervaring als hovenier zijn wij graag uw helpende hand in het onderhouden van uw tuin.

Tuinonderhoud voor een mooie tuin

Wilt u ook uw tuin onderhouden, maar heeft u zelf geen groene vingers of komt u daarvoor tijd tekort? Dan kunt u het aan ons uitbesteden. Samen met u stellen we een onderhoudsplan op voor uw tuin. We houden daarbij rekening met de grootte en inrichting van de tuin en met de gebruikte bomen en planten. Op basis hiervan kunnen we bepalen hoe vaak en wanneer we langs gaan komen.

Met aandacht voor uw tuin zorgen wij dat uw tuin er elk seizoen weer goed bij staat. Wij houden daarbij rekening met allerlei verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden, zoals:

"Grasmaaien"
Tuinonderhoud

 

Alle werkzaamheden voeren wij uit met aandacht voor uw tuin en omgeving. Wij zorgen ervoor dat al het restmateriaal na het onderhoud wordt meegenomen, zodat u meteen na het tuinonderhoud kan genieten van een heerlijke tuin.

Wilt u meer weten over tuinonderhoud voor uw tuin? Laat het ons weten en neem contact met ons op.