Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestrating onderhoud

Tuinonderhoud

Een tuin is er om van te genieten. Niet alleen is het groen van bomen en planten bepalend voor een mooie tuin, ook de bestrating speelt een grote rol bij de uitstraling van de tuin. Tuinonderhoud houdt dan ook niet op bij de verzorging van bloemen en planten. Het onderhouden van de bestrating is van belang, zodat u lang kunt genieten van een mooie tuin.

Schone bestrating

Is het onkruid rondom uw tegels u een doorn in het oog, maar heeft u geen tijd om hier verandering in te brengen? Dan helpen wij u graag aan schone bestrating. Met ervaring en deskundigheid zorgen wij ervoor dat uw tuinbestrating weer mooi oogt. Dat betekent bijvoorbeeld bestrating zonder groenaanslag en onkruid.

Herstellen van verzakkingen

Naast het bestrijden van onkruid of groenaanslag op- en rondom uw bestrating, herstellen wij ook de stenen die verzakt zijn. De verzakking kan verschillende oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld een gezakt grondwaterpeil. Ook mollengangen en niet goed ingeklonken grond, kunnen verzakkingen veroorzaken.

"Onderhoud van bestrating"
Van tuinontwerp tot tuinaanleg

 

Problemen met wortels oplossen

Verzakking is niet het enige probleem wanneer het om ongewenste verplaatsing van uw huidige straatwerk gaat. Ook wortels kunnen problemen veroorzaken. Doordat wortels daar groeien waar ze willen, drukken ze uw bestrating omhoog. Dit fenomeen wordt ook wel wortelopdruk genoemd en kan er aan bijdragen dat het aanzicht van uw tuin minder mooi is. Wij staan voor u klaar om wortelopdruk te verhelpen.

Laat het ons weten als wij u kunnen helpen bij het onderhouden van uw bestrating!