Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijver aanleggen

Tuinaanleg

Een vijver aanleggen is een grote klus waar wij u graag bij willen helpen. Het aanleggen van een vijver begint als eerste bij het ontwerp van de tuin en vijver. In het plan nemen wij de bestrating, oever-en vijverbeplanting mee. Samen met u zorgen wij voor een mooi ontwerp die past bij uw huidige of nieuwe tuin.

Leefomgeving vergroten met een vijver

Door een vijver aan te leggen in uw tuin, brengt u meer leven in uw tuin. Op het water komen bijvoorbeeld meer vogels af die komen drinken en zich in het water komen wassen. En natuurlijk kunt u ook vissen en andere dieren in uw vijver laten leven. In ieder geval staat vast dat u de diversiteit van de leefomgeving verbetert!

Verschillende stijlen

Een vijver brengt niet alleen meer leven in uw tuin, ook is het een mooi element in uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld een natuurvijver met rijke beplating die opgaat in het groen van uw tuin? Wij denken graag met u mee hoe u deze stijl vijver goed kan aanleggen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden in uw tuin en denken wij mee over de beste plek en het formaat.

Door een vijver af te werken met een strakke steen, realiseert u eerder een strakke vijver. Bij het aanleggen van een strakke vijver houden wij rekening met de gebruikte bestrating in uw huidige of nieuwe tuin. Bij het maken van een vijverontwerp nemen wij natuurlijk ook altijd de verlichting mee.

Een fontein of waterornament

Door het aanleggen van een fontein of waterornament in de vijver brengt u meer dynamiek in de uitstraling van de vijver. Ook hierin kunt u kiezen uit verschillende stijlen van natuurlijk tot strak. Het aanleggen van een waterornament is ook in een kleine tuin een mooie en verrassende toevoeging!

Laat het ons weten als wij u kunnen helpen bij een vijver aanleggen!