Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinontwerp

Tuinontwerp en advies

Genieten van een heerlijke tuin die blijft verrassen en eenheid uitstraalt kan alleen met een doordacht tuinontwerp! Met ruim 8 jaar ervaring maken wij de mooiste tuinontwerpen en adviseren wij onze klanten over de beste combinaties in groen.

Een tuinontwerp laten maken

Wanneer u ervoor kiest door ons uw tuinontwerp te laten maken dan weet u zeker dat de tuin wordt zoals u voor ogen hebt! Zonder ontwerp wordt de tuin al snel geen eenheid en is het lastig goed rekening te houden met de verschillende bloeitijden van bloemen en planten.

Samen met u kijken we naar uw wensen en creatieve ideeën over uw droomtuin. We bepalen de stijl die u voor ogen hebt en welke kleuren daarbij passen. Ook de keuze voor bestrating maken wij natuurlijk samen met u, door bij voorkeur gezamenlijk de steenleverancier te bezoeken.

Met al het voorwerk en de gebundelde ideeën maken wij een prachtig, maar praktisch ontwerp voor uw tuin! Wij zorgen dat het ontwerp ook in de praktijk goed gaat bevallen. Bijvoorbeeld een terras met de beste afmetingen, de mooiste combinaties bloemen en planten en een looppad met voldoende ruimte. Hierbij zorgen wij er ook altijd voor dat er in het ontwerp een verrassend element zit, zoals bijvoorbeeld een terrasverhoging of muurelement. En in de tuintekening nemen wij ook altijd meteen het verlichtingsplan mee.

"Tuinontwerp"
Van tuinontwerp tot tuinaanleg

 

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

Na het ontwerp leggen wij natuurlijk ook uw tuin aan! Van idee tot complete aanleg, wij zorgen dat u straks kunt wegdromen in een heerlijke tuin.

Wilt u meer weten over het maken van een tuinontwerp en de aanleg van uw tuin? Laat het ons weten en wij komen graag een keer vrijblijvend een kijkje nemen in uw tuin.