Overslaan en naar de inhoud gaan

Erfafscheiding

Tuinaanleg

Tegenwoordig is er veel keuze in verschillende soorten erfafscheiding. Zelfs bij de keuze voor een schutting zijn er vele mogelijkheden in materialen en uitvoeringen, zoals hout of juist composiet. Maar ook wordt regelmatig de keuze gemaakt voor een natuurlijke erfafscheiding met een haag of een hekwerk met klimop.

De mogelijkheden in erfafscheiding

Met ruim 8 jaar ervaring hebben wij al veel tuinen voorzien van een stevige en verrassende erfafscheiding. Samen met u maken wij een goed plan en zorgen wij ervoor dat u kan genieten van een heerlijke tuin in alle privacy. Wij regelen van begin tot eind het zetten van de afscheiding in uw tuin.

"Schutting"
Erfafscheiding met houten schutting

 

Verrassende erfafscheidingen

De erfafscheiding in uw tuin is bepalend voor de sfeer en stijl. Om de tuin verrassend te maken is het combineren van verschillende soorten erfafscheiding een perfecte oplossing. Daarbij is een houten schutting met een natuurlijke haag een veel gemaakte combinatie. Bent u op zoek naar een alternatief dat opvalt? Een gestucte buitenmuur of een tuinwand met stenen zijn ideeën die we steeds meer terug gaan zien in de tuin.

Iedereen heeft zijn eigen wensen, voorkeuren en eisen aan een geschikte erafscheiding. Ten Broek Tuinen denkt graag met u mee in een mooie en verrassende erfafscheiding die past bij uw persoonlijke smaak. Hieronder enkele mogelijkheden op een rij:

  • Verschillende soorten houten schuttingen
  • Composiet schutting
  • Hekwerk met beplanting
  • (Kant-en-klaar) haag
  • Tuinwand met stenen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en soorten erfafscheiding voor uw tuin? Laat het ons weten en wij kijken vrijblijvend met u mee in uw tuin.